lauantai 20. syyskuuta 2014

Sponge Bob's Squarepants

DSC_0006DSC_0008DSC_0009
Käytiin yks sunnuntai pyörähtämässä vähän Tampan ulkopuolella, en oo varma tän paikan nimestä, mutta veikkaisin että se oli Tarpon Springs. Tai jotain Springs ainakin heh. No mutta juu, toi paikka sijaitsee rannan läheisyydessä ja on vähän niin kun pikku-Kreikka ja on täynnä kaikkia kreikkalaisia ravintoloita. Siellä oli myös tollanen tori tai myyjäiset, jonka kojut myi kaikkia hauskoja pikkutavaroita ja ruokia. Yks ton mestan erikoisuuksista on myös se, että tuolta sukelletaan "sponges" eli pesusieniä. Sellaset ruskeet pesusienet (kuva alempana) on siis eläviä kasveja meren pohjassa, josta ne sukelletaan ja pestään ja myydään pesusieninä.
DSC_0010DSC_0011DSC_0012DSC_0015DSC_0016DSC_0017
Haha, minä, hai ja Terri siinä tönötettiin rivissä XD
DSC_0019
Tota ne myi "italialaisena" jätskinä, sain söpöltä pojulta maistiaisen, muttei kyllä ollu italialaista nähnykään se jätski.
DSC_0020
Ylempänä ihana saippuakauppa, jonka tuoksut vaihteli kyllä todella omituisista todella ihaniin! Andrew raukka sai tossa kaupassa päänsäryn ja otti loparit meidän lyhyeltä shoppingkierrokselta. Alla niitä pesusieniä!
DSC_0021DSC_0028
Kun päästiin takasin tuttuun ja turvalliseen Tampaan, meitsi halus frozen yogurtia. Noh, söinpä sitä ainkin kuukauden tarpeiksi kerralla! Oli kyllä sika hyvää, eikä hintakaan kirpassu. Ja joo, täällä KAIKKIALLA on drive thru. Myös Froyossa ja esimerkiks Starbucksissa. Lazy Americans sanon minä.
DSC_0030DSC_0033DSC_0035
Koiratkin sai omat annoksensa, vietiin noi kupposet niille kotiin tuliaisina. Täällä meidän dogit elää aikamoista rinsessaelämää, täytyy pykätä niistäkin ihan oma postauksensa!

Ei ollu mikään maailmaa mullistava reissu, mutta mukava sunnuntaipäivä Floridalaiseen tyyliin ja kivoja aurinkoisia kuvia :)

Sunny pics from sunny Sunday afternoon from sunny Florida. Tarpon Springs (if it even was Tarpon Springs... XD) was a neat little little-Greek and market area near sea. Sponges are funny, I didn't know that they are living plants in seabed. I love frozen yogurt and so do our dogs, those little princesses haha.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! :) miltäs amerikkalainen elämä on maistunu? Sun blogi on aivan ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 haha, no siis yleisesti tää elämä on ollu aikamoisen makeeta ja oon nauttinu melkeen joka päivä, on tää kyllä aika erikoista välillä mutta emmä tänne suomielämää lähtenykää elämää joten hyvä vaan XD

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä ja kuvat on aivan ihania! ❤️ Mulla tuli tässä mieleen sun postauksia selaillessa että ootko saanu siellä kavereita? Ja miten ja mistä oot niitä saanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitosta sinne päähän! :) siis joo oon saanu! Se on aika vaikeeta täällä, koska koulu on lähinnä se mesta mistä niitä saadaan (mun lähellä ei itseasiassa asu edes ketään erityisen sosiaalisia vaihtareita) ja kun tunnit on aika tiukkoja, niin parhaiten niitä saa urheilusta/ klubeista ja sen sellasesta! Munkin kaverit on cross countrysta :)

   Poista