torstai 8. tammikuuta 2015

Kiitollinen, siunattu, onnellinen

Matkannu tänne ohi ongelmien, mietin miten mä ansaitsin tän kaiken, mitä ikinä uskalsin toivoa mä sain sen.
Täällä tulee niin äärettömän kiitollinen olo. Sitä ymmärtää minkälainen munkki sitä onkaan käynyt. Ihan ensinnäkin tänne lähteminen on jo etuoikeus, siitä puhumattakaan minkälaiseen ympäristöön ja minkälaiseen perheeseen on päätynyt. Pelkäsin vähän etukäteen taas lomailua täällä ilman mun omaa perhettä, mutta taas kerran asiat järjestyi.

Maanantaina kyllä iski myös vähän vastapainoksi naamaan jenkkiläinen high school, jossa asiat ei mene aina ihan niin kuin Strömsössä. Että jos saisin Suomen sydeemit ja mun kaikki rakkaat ihmiset tänne, en hievahtais ikinä mihinkään. Well, kun näin ei kuitenkaan ole, otan kaiken irti toisesta puolikkaasta (tänään ollaan jo yli puolessa välissä?!) ja palaan sinne Suomen kamaralle "kesä"lomalle. Heh.

Untitled
1. Loman alussa paketoin paljon lahjoja, se on oikeestaan saleen ainoo kädentaitojen juttu missä oon hyvä. 2. Jouluaattona minä, Lucy, Brittany ja Sherry. 3. Pari päivää joulun jälkeen mentiin muutamien XC-ihmisten kanssa syömään Beef o'Brady'siin. Näille se on perinne ja siihen kuuluu myös koko paikan tulisimman annoksen kokeileminen. Sen annoksen saa ilmatteeksi jos pystyy kaiken siitä syömään. Se on siis wingsejä erittäin tulisessa Ghost Pepperistä tehdyssä kastikkeessa. Haasteen aikana ei saanu juoda vettä tai syödä mitään muuta kun noita wingsejä. Sen verran tujua kamaa oli, että kun meikä maistoi yhen ihan pienen palan yhestä siivestä olin 15 minuuttia tippalinssissä ja litkin maitoa ihan hädässä. Kahdeksasta yrittäjästä kuitenkin kolme tai neljä onnistui, en tajua miten! Brooke-parka syötyään 8 viidestätoista siivestä alkoi tärisemään ja itkemään hallitsemattomasti... Hullut amerikkalaiset.
Untitled
1. Olisko ollu 28 joulukuuta meitsi otti arskaa poolilla. Ei paha "joulu"loma. 2. Sain mun puhelimeen lisättävät coolit fisheye- ja laajakuvakulmaobjektiivit joululahjaksi ja innostuin hehe. 2. Busch Gardens, en kyllä nyt muista mikä päivä siellä käytiin.
Untitled
1. Mun maailman parhaat Suomi-ystävät lähetti mulle varsinaisen piristyksen, kirjekuoren täynnä pikkusia kirjeitä ja valokuvia. Niin paljon suukkoja sinne!! 2. New years eve, joka ei kyllä ihan suunnitelmien mukaan menny, mutta mitäs sitä pienistä, ihan läppä ilta oli joka tapauksessa. 3. Meidän piti kerrankin laittautua fancyksi ja se oli pakko ikuistaa hehhe. 
Untitled
1. Näkymiä meidän asuinalueen portilta. 2. Varokaa vaaraa! 3. Alotettiin Ingan kanssa repsahtaneiden elintapojen takia (ja Hawaiin reissua silmällä pitäen hehe) tammikuun toisena sellanen 21 päivää kestävä haaste, jonka aikana ei saa juoda limsaa, syödä pikaruokaa, vaaleeta leipää, pizzaa, karkkia, cookieseja etc. Ah tekee kyllä hyvää! Lisäksi yllätin itteni lähtemällä pitkälle lenkille. Yli 11 kilsaa hölkkäilyä ja välillä käppäilyä all the way meidän talolta ulos asuinalueelta ja lähimmälle kaupalle ottamaan vesihörppyä. Oli kuuma päivä taas, 26 asteessa oli vähän kuuma juosta. Tosin, en valita. Pysähdyin myös meidän golfkentän klubitalolla taas juomassa ja pälyilemässä kentälle. Hyvässä kunnossa näyttää olevan kenttä! Haluisin kokeilla, mutten tiiä riittääkö ihan pinna 18 reiän peluuseen. Käytiin myös yks päivä Andrewn kanssa pelaamassa tennistä ja oli tosi hauskaa pitkästä aikaa! Se tosin voitti mut, but wait for revenge Andrew. 
Untitled
1. Viime lauantaina lähdettiin Clearwaterille Taylorin kanssa ja oli ihan täydellinen rantsupäivä! Asteita oli ehkä 28 ja melkein pilvetön taivas pienen tuulenvireen kanssa. Arvostan tällasia asioita niin paljon, enkä käsitä minkä takia paikalliset valittaa asuinpaikastaan. Menköön vuodeks vaikka Alaskaan niin jos alkaisivat sitten arvostamaan. XD 2. Toi on kyllä ihan mielettömän kaunis paikka! Enemmän kuvia tulossa myöhemmin. Tää joululoma tuntu tooosi pitkältä, tuntu kun ei olis ollu koulussa kuukausiin. Loma tuntu myöskin enemmän kesälomalta kun ykskään "kesä"loma jonka oon elämäni aikana aiemmin viettäny, keskilämpötila oli noin 24 astetta. ;) Noei läppäläppä mut älysitte pointin. En varmaan ikinä pääse tästä yli, tää on niin erilaista kuin Suomessa, mutta niin ihanaa! Ja ihan ettei nyt iha liikaa leijuttas yläilmoissa niin tänään putos kuuteen asteeseen, ihan tollanen 22 asteen vaatimaton lämpötilaero viidessä päivässä... Ja kun täällä kylmenee, se on sellasta luihin ja ytimiin iskevää kylmyyttä, tiiätte kyllä mistä horisen. Nojoo. 3. Koulukuvat saapuivat! Onnistu kerranki, en näytä vuosikirjassa ihan uunolta hehhe.

Tällaset kertaukset lomalta, voisin vähän päivitellä lähempiä kuulumisia enemmänkin kunhan ehdin. Paljon kuvia on myös lomalta julkasematta että kiirettä pukkaa. No ei vaiskaan. Less stress, kuten mun uuden vuoden lupauskin sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti