tiistai 17. helmikuuta 2015

hawaii II golden views and memories

Toinen päivä paratiisissa alkoi suhteellisen aikaisella herätyksellä ja hikellä Diamond Head nimiselle kraaterille ihan lähellä Honolulun keskustaa. Hike itessään ei ollu mikään erityisen haastava eikä rankka, mutta just sopiva sykkeenkohotus makoilujen vastapainoksi. Ja ne maisemat ei hittolainen!! En oo montaa kertaa elämässäni törmänny tollaseen tyrmäävään auringonnousuun, enkä saleen törmääkään heh. Oli ihan totaalisesti heräämisen arvoista. Tuolla ylhäällä tunsi ittensä jotenki niin vapaaksi, kun tuuli reipotteli tukkaa, aurinko paistoi kasvoille ja näkymät koko Honolulun ylle aukes jalkojen juuressa. Teki mieli vaan halata tuulta, mutta siinä tapauksessa oisin vieriny ton mäen alas kun tukki, joten päädyin vaan halaileen Inksua ja Juliaa.
DSC_0388Untitled
Tuolta oisin varmaan saanu vielä muutamat hienot kuvat Luccan GoProlta, mutta ehkä ne jää sitten vaan omiin kansoihin. Tässä yks musta aika makee!
DSC_0380DSC_0385UntitledUntitledHWIDSC00599-160HWIDSC00596-157HWIDSC00607-167HWIDSC00619-177
Aamun seikkailun jälkeen koitti meidän innokkaiden surffariopettelijoiden tähtihetki. Melkein koko porukka otti surffaustunteja Waikiki Beachin meille just sopivissa aalloissa. En tienny yhtään mitä odottaa, mutta ainakin tää ylitti mun odotukset ihan mennen tullen! Surffaus oli aivan sairaan hauskaa, eikä puolekskaan niin vaikeeta kun olin kuvitellu. Me kaikki saatiin ihan kivoja, jopa muutaman kymmenen metrin liukuja tossa rannan tuntumassa ilman isompia ongelmia. Isoihin aaltoihin lähteminen tästä on aikamonien surffauksien (vuosien) päässä, mutta olipahan alku! Tekisin uudestaan ihan koska vaan ja aionkin, kun on seuraavan kerran mahdollisuus.
Untitled
Ingalla oli jo valmiiks täydellinen surffitukka, nyt vaan ne uskottavat skillsit puuttuu XD just kidding, me kaikki vedeltiin yllättävän hyvin!
HWIDSC00637-190HWIDSC00646-198
Nää poitsut ei, harmi vaan, ollu meidän opettajia, vaan saatiin noin 70 vuoden kokemuksella omattu herrasmies meitä opastamaan. Alla meikän pro-otteet hehe.
IMG_4982IMG_4981
Tän päivän jälkeen oltiinkin aiiiivan puolikuolleita ja mentiin ehkä yhdeksältä nukkumaan hah. Aikainen herätys ja yllättävän rankaksi osoittautunut surffaus otti veronsa. Mulle tuli jalkapohjiin haavoja pohjan koralleista, Inga-parka sai karseita mustelmia ympäri kroppaansa ja Jullen reidet meni laudasta melkein vereslihalle. Eri tavalla alko arvostamaan surffareita! Tän päivän ohjelmat oli varmaan yksiä hauskimmista, suosittelisin kokeilemaan kumpaakin lämpimästi, vähän vaihtelua rantalomailuun.

2 kommenttia:

  1. sulla on ihana blogi ja näitä vaihtarijuttuja on kiva seurailla, kun itellä se ois kans haaveena ♥ onko sulla instagramia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset!! <3 suosittelen kyllä kovasti! On mut löytää sieltä nimimerkillä zaaru :)

      Poista