tiistai 12. elokuuta 2014

First days

Hello! Ekat päivät Floridassa on nyt takana ja täytyy sanoo, et pidän tästä paikasta jo nyt superpaljon. Täällä kaikki on oikeesti isompaa ja tosi erilasta kun meillä Suomessa. Suurin osa klisheistä Amerikkaan liittyen pitää tosiaankin paikkansa! Meiän kotikatu oikeesti näyttää ihan Desperate Housewivesin kadulta postilaatikoita myöten, kaikki on isompaa, ruokakauppoihin eksyy ja ihmiset on todella ystävällisiä ja small talkaavat paljon. Pidän tosi paljon mun hostperheestä, laitan heistä kuvia myöhemmin kun saan näppästyä kivoja. Heti ekana päivänä täällä tapasin suuren osan mun perheen läheisistä ystävistä ja sukulaisista. Kaikki alko heti heittämään läppää, että alan kirjottamaan heistä TV-sarjaa Suomeen ja osa heistä tosiaan on hyvin samanlaisia kuin jotkut hahmot sarjoissa, haha. Täällä ihmiset siis on tosi ystävällisiä, ja mulla oli heti ihanan tervetullut olo ja kaikki juttelivat ja kyselivät multa kaikkea. Mentiin heti Clearwater Beachille ajelemaan hassulla merirosvolaivalla ja syömään dinneriä. Sillon sato, mutta se ei oikeestaan edes haitannu kovin paljoo. Clearwater Beach on uskomattoman kaunis ranta ja ihan varmasti tuun laittamaan kuvia siitä paljon! En viittiny tollon ottaa kameraa mukaan kun sato ja se ei edes mahtunu mun kassiin. Oli tosi hauska päivä, mutta olin toooosi väsyny jo joskus 7 aikoihin illalla, koska jetlag paino aika pahasti niskaan. Edelleenkin on aika väsyny ja nukahdan aikasin. Viime yönä nukuinkin 11 tuntia XD Eilen käytiin hoitamassa kouluhommat ja kännykkäasiat kuntoon eli kaikki sellanen tärkee on nyt tehty. Tänä aamuna kävin lenkillä ja voi herranjestas tällasessa kuumuudessa ja kosteudessa se oli kauhein lenkki, jonka oon ikinä juossu... Noh, tähän tottuu! Yleisesti siis kaikki täällä päässä on tosi hyvin :)
DSC_0001DSC_0003
Mun hostmom Terri teki mulle ihanan tervetuliaiskorin täynnä kaikkee pientä perifloridalaista! Thank you Terri :) DSC_0006DSC_0010DSC_0011DSC_0014DSC_0020DSC_0025
Nää kuvat on meiän talon pihalta! Aaah täytyy sanoo, että toi uima-allas yms on aika luksusta. Tossa meiän pihan päällä on tollanen verkko, joka löytyy melkein jokaisesta talosta pitämään eläimet poissa altaasta. Koska täältä tosiaan löytyy alligaattoreita, kilppareita, lintuja, peuroja etc.
DSC_0027DSC_0028DSC_0030DSC_0032DSC_0033
Mun huone, vitsi Terri oli pistäny tän tosi kivaks, tykkään niin paljon.
DSC_0034DSC_0038
Näkymiä meiän talon edestä tielle.
DSC_0041DSC_0043DSC_0046
Desperate Housewives right? XD
DSC_0048DSC_0051

10 kommenttia:

 1. vau, näyttää tosi kivalta alueelta, just sellaseelta Amerikkalaiselta! :D Pidä mahtava vuosi ja nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on niin periamerikkalaista kun vaan voi olla haha! kiitos paljon :)

   Poista
 2. wouu niin ihanan näköstä! ja toi taloki..:o

  VastaaPoista
 3. hui ku kivan näköstä:o aiva innolla jään odottamaan lisää postauksia!

  VastaaPoista
 4. Kiva Saara kun bloggaat! Ihanaa vaihtovuotta! / Pikkuisten pikkuserkkujesi äiti Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tekin ootte löytäny tänne! Kiitos paljon :)

   Poista
 5. Oii näyttää ihanalta!! Jään ehottomasti seuraileen sun blogia! :)

  VastaaPoista