lauantai 16. elokuuta 2014

One week behind, 39 ahead

Heippa taas! Nyt kun koulu ei oo vielä alkanut on mulla vähän enemmän vapaa-aikaa ja aattelin et teistä on varmaa kiva nähä vielä vähän kuvia täältä. Viime päivinä ollaan tehty kaikkee tosi erilaista kun mihin oon tottunu, ja se on vaan positiivista mun mielestä. Käytiin irlantilaispubissa syömässä ja siellä oli myös keskiviikkoillan trivia ja tiesin yllättävän paljon vastauksia, vaikken aina ees ymmärtäny kysymystä haha. Käytiin myös mun host äidin veljen Jessen kanssa shoppailemassa meiän lähi mallissa ja iskin heti ekaks A&F:lle. Siellä on nyt meneillään tarjous farkuille puoleen hintaan ja aattelin käydä ostamassa yhet. Käytiin myös Terrin kanssa outlet mallissa Sarasotassa hankkimassa vähän koulu- ja urheiluvaatteita. Perjantaina käytiin mun koulun Sicklesin open housessa, elikä avoimissa ovissa vähän tutustumassa kouluun. Täytyy sanoo, että olin aivan poikki sen kolmen tunnin jälkeen, mikä oltiin kierretty luokissa ja vähän kauhistuttaa tiistainen eka koulupäivä... Koska on aika kiemuraista enää päästä mihinkään joukkuelajiin mukaan, päätin suosiolla mennä nyt syksyksi juoksemaan cross countrya koulun joukkueeseen. Kyllä, luitte oikein. Minä, vannoutunut pitkän matkan juoksun vihaaja, ilmottauduin juuri juoksemaan pitkää matkaa. Lotta, Annika ja Jande, tää lämpö on pehmittäny mun pään!!
DSC_0004
Musta on hassuu, kuinka noi liikennevalot oikeesti roikkuu noista johdoista! Ja täällä muuten on sikana autoja, koska kaikki liikkuu aina kaikkialle autolla. Se on oikeestaan ainoo vaihtoehtokin usein, koska jalkakäytävät on semi olemattomat ja välimatkat huomattavasti pidempiä kuin kotona.
DSC_0007DSC_0008DSC_0012DSC_0013
Heheee mun kaks favorit merkkiä!
DSC_0018
Tää kirja saa mussa aikaan sekä erittäin positiivisia että negatiivisia viboja, mutta kun se kuitenkin on yks mun lempparikirjoista ajattelin, ettei oo hullumpi ostos hankkia se alkuperäiskielellä.
DSC_0021
DSC_0023
Peanutbutter. En tosiaankaan tiiä mitä mieltä oon siitä, koska pelkiltään sen maku ei tosiaan miellytä, tai no, ehkä jo enemmän kun Suomessa, mutta nää murot joita Jesse pisteli poskeensa on ihan laittoman hyviä! Tosin en oo kattonu, kuinka paljon niissä on sokeria haha. Näiden täällä piti kesällä lukee The Great Gatsby ja niinpä oon nyt päntänny sitä muutamat viime päivät. Kaikki, kirjaimellisesti kaikki, myös äidinkielenopettaja sano, että kato siitä kirjasta tehty leffa. No, mä katoin sen leffan, mut koska lukeminen ei oo mikään este mulle niin päätin myös lukee sen. Luen tota nyt enkuks ja osa jutuista menee ihan ohi, eli oli ehkä hyvä, että katoin sen leffan niin että pääjuoni on sentään selkee.
DSC_0029DSC_0032
Ja vielä vähän säästä. Se vaihtelee täällä iiihan laidasta laitaan viidentoista minuutin sisällä. Ton ylemmän kuvan aikaan sato niin, että autoa ajaessa piti hidastaa kun ei eteensä nähny, ja sitten ihan just näytti tolta kun alemmassa kuvassa. Yks päivä sato koko päivän, mikä on kaiketi harvinaista täällä ja tänään taas oli koko päivän aurinkoa ja yks kuuro, jonka senkin aikana paisto XD nyt täällä on "sadekausi" menossa, eli ehkä mun blogin otsikko ei sentään menny ihan metsään. Tosin kun mä ilmestyin tänne, täällä on satanu enemmän ku koko kesänä yhteensä... Nyt kaikki sormet ristiin!

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, osaat kirjottaa tosi kiinnostavasti! :)

  VastaaPoista
 2. Tää blogi on niiiin kiinnostava, oot tosi hyvä kuvaamaan ja odotan uutta postausta aina innolla! Toivon että sun vuodesta tulee tosi mukava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu ihanaa et jaksat lukea!! kiitos paljon samaan mäkin tähtään :)

   Poista
 3. Saaraa, just hienoo!! Maastojuoksu tekis hyvää muillekin (huom. Mope ja tonnivitonen)!.. Muutenki hauskoja juttuja, mut murot jättäisin suosiolla Jesselle :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee, neljät treenit jo takana ;) oivoi Lode, saisit pahemman luokan sydärin jos tietäisit mitä kaikkee oon syöny täällä XD

   Poista