torstai 14. toukokuuta 2015

What it's like

Täällä viimesiä viikkoja painellaan menemään, koulu on erittäin turhaa (yritän pysytellä sieltä poissa niin paljon kuin ikinä kykenen XD) ja kesä ja kosteus on taas tehneet tulonsa tänne. Tänään olin viimestä päivää senioreiden kanssa koulussa, kun ne pääsee lomille paria viikkoa aikasemmin, koska ne on armahdettu loppukokeiden ottamiselta. Ja huomenna me lähdetään Terrin, Johnin ja Donnan kanssa Washington DC:hen Donnan veljen luo pitkäksi viikonlopuksi!! Oon tosi innoissani, meille on suunniteltu sairaan kivan kuuloista ohjelmaa! Mutta samalla tunnen myös surua ja haikeutta, koska en tuu enää ikinä olemaan koulussa joidenkin mun parhaiden kamujen kanssa. En ikinä. Se on aika lopullisen kuuloinen ilmaisu. Ja vihaan hyvästejä. Oon oppinut vihaamaan niitä niin paljon. Onneksi ihan viimoisten hyvästien heittämiseen on vielä aikaa. Ja ne hyvästit ei toivottavasti ole hyvästejä, vaan nähdään taas pian -toivotuksia.
UntitledUntitled
Leikkasin mun tukan!!! Vihdoinkin pääsin siitä reuhkasta eroon. Varmaan jonku 20 senttiä lähti kuollutta hamppua, ja lopputulos on lyhyt ja erilainen, mutta tykkään siitä ihan älyttömästi.
Untitled
Äitien päivänä hengailtiin poolilla ja oli tosi mukava ja eloisa päivä. Kaikki reuhas altaassa (koirat mukaan lukien) ja nautin siitä (en tosin niistä koirista siellä), niin kuin minä ja Anni tehtiin joku 7 vuotta sitten. Kattokaa nyt näitä kahta uunoa, Brinxielläkin oli astetta tyylikkäämmät arskat päässä XD Mulla on muuten elämäni rusketus, nautin siitäkin sikana.
Untitled
Siinä sitä tukkaa vielä. Ponnarista tuntuu, että lähti joku puoli metriä hah.
Untitled
Siinä mun ehkä elämän hienoin taiteellinen saavutus, Lexin kanssa väännettiin toi vielä vikaksi projektiksi Marineen. Se on siis merikilpikonna uiskentelemassa. Saatiin myös Yearbookit koulusta, josta löydyin peräti kai kolmesti. Sinne ihmiset kirjottelee mulle lyhyitä viestejä, joista mun on tarkotus muistaa ne. Maddien ihana glitterillä terästetty viesti sai mut melkein kyyneliin. (GB, mitä spottaatte kuvasta (; ) Tossa alla vielä yks teksteistä ja kuvista Yearbookista, joista löydyn. Tekstin sisältö on kyseenalainen krhm. TAMPA BAY LIGHTNING eteni vieläkin jatkoon Stanley Cup Playoffseissa! Oh my jos ne onnistuis vieläkin jatkamaan!! Olisko älyttömän siistiä. Seuraavaksi ne kohtaa NY Islandersin, pitäkää peukut pygessä!
Untitled
Miten mä enää ikinä tuunkaan sopeutumaan Suomen elämänmenoon, tai lähinnä säähän ja kouluun, on mulle vielä mysteeri, mutta eiköhän siihen seuraavien viikkojen aikana saada vielä vastaus. Päätin olla sitä liikaa miettimättä ja nauttia ja olla vaan. Liika ajattelu ei ikinä oo hyväksi. Sen sanon nyt pää yhdeksän kuukautta sauhunneena. Tuntuu kuin tarvitsisin lomaa ajattelulta. Ehkä vielä jossain vaiheessa sekin onnistuu, ehkä vielä jossain vaiheessa. Huomenna on aikanen herätys, joten hyvää yötä täältä päin kaikille, palaillaan myöhemmin postausten kanssa kaikkialta haha. Tällä kertaa otan kunnon kamerankin mukaan reissun päälle! xoxo

P.S Jos joku mietiskelee, että minkä kirjan sitä lukisi seuraavaksi, niin lueppa Kjell Westön Leijat Helsingin yllä. Ei turhaan se jäbä sitä Finlandiaansa oo saanu! Ei kylläkään tosta kirjasta, mutta tuokin on A-luokan kirja sisällöltään ja tyyliltään, erittäin mielenkiintonen ja koukuttava. Kiitos äiti! Luen tota myös koulussa tylsillä tunneilla, ja ihmiset kattoo mua kun olisin jotenkin vähäjärkinen. Ei, tyhmät lapset, sitä kutsutaan kirjaksi, ja kyllä, lapset, luen sitä vapaaehtoisesti. Tällaista toimintaa kutsutaan sivistykseksi.

4 kommenttia:

 1. Ei Lightning Islanderseja voita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oon ihan kujalla (taas xd) ei ne ees ollu Islanderit vaa Rangersit enivei XD mut katotaan bebe ;)

   Poista
 2. Neropatti��
  Lav juu!

  T. Köörpou

  VastaaPoista