sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kotoisaa tunnelmaa pipo päässä

Viime viikkoina ei oo tulevien lisäks kamalasti mitään tapahtunu, Florida on viilentyny huomattavan paljon, cross country kausi loppui, ekan semesterin puolväli lähenee. Oon ollu täällä jo yli sata päivää. On hullua, kuinka aika lentää. Kohta onkin jo joulukuu. Tällä hetkellä ollaan thanksgiving breakilla, joka kestää koko ens viikon. Torstaina on itse thanksgiving ja oikeestaan ootan innolla mitä tapahtuu! Tällä viikolla hommasin salille jäsenyyden ja käytiin muutaman kerran tekemässä treeniä. Vetäs aiiiivan jäätävään jumiin kun ei oo totta punttia tullu tehtyä kunnolla melkein puoleen vuoteen... Hups. Thanksgiving breakin jälkeen pitäskin jo alkaa track and fieldin conditioning treenit, joitan ootan innolla! Kyllä se vaan niin on, että mun pääasiallinen sosialisointi tapahtuu koulussa ja harrastuksissa, joten päivittäiset treenit ei tuo pelkkää energian purkua ja fyysistä tekemistä vaan myös sosialisointia ja uusia ihmissuhteita.
Untitled
1. Tallahasseen superkaunis auringonnousu 2. & 3. Taylor ja Katie, sekä juoksija Abby! Oli muuten pirun kylmä Floridaks, jossain 34 Fahrenheitin (n. 2-4 Celsiusta) kieppeillä oli lämpötila aamusessa Tallyssa ja kyllä siinä itsekukin paleli. Lämpöön tottuu, lämpöön tottuu. 4. Hieman epäselko kuva mut kyseessä oli isot kisat, siis State Championsshipit ja porukkaa ja kouluja oli paljon.
Untitled
1. & 2. Abbyn juoksut ei menny yhtä hyvin kuin kauden muissa kisoissa, mutta me ollaan kaikki superylpeitä silti meiän pikkusesta menijästä. Pojat oli joukkueena kuudensia ja yksilönä meidän oma tähtönen James oli kolmas. 3. Oltiin ampumassa ampumaradalla viikko sitten ja oli aika jännää!! Osuin kyllä kuulemma hyvin maaleihin, olin yllättyny haha. 4. Samana sunnuntaina olikin vielä lämpöstä ja hengattiin poolilla jälkeenpäin.
Untitled
1. & 2. Cross Country banquet pidettiin keskiviikkona. Oli haikee tunnelma, ja koutsit ja muutama muukin itki. Itellekin meinas tulla tippa linssiin, vaikka vaan tän kauden olinkin joukkueessa mukana. Oli hauska ilta, jaettiin erilaisia palkintoja ja kaikille urheilijoille joukkueiden kapteenit oli keksiny jonkun tyyppiä kuvaavan lempinimen ja ne jaettiin paperplate awardeina kaikille. Ite olin "Tervetuloa Floridaan" suomeksi kirjotettuna siis, pikku kirjotusvirhe sinne mahtu, mutta mitäs pienistä. 3. & 4. Viikon alussa tänne iski karmaseva kylmän ilman aalto ja sunnuntain poolikeleistä ei ollu enää tietookaan maanantaiaamuna. Tiistaina länpötila laski alle kymmenen, mikä on täällä harvinaista ja toodella kylmää. Itekin hytisin siinä ja olin toisaalta onnellinen, etten ole yhtään pohjosemmassa, koska koko pohjosempaan USA:an iski lumimyrskyt. Ens viikolla on siis thanksgiving, mutta melkein kaikki hyppäs halloweenista jouluun, ja tässä onkin pari esimerkkiä tästä hahha. Lucy oli ehkä maailman söpöin tonttuasussa ja tonttulakki päässä.

P.S Tuntu siis vähän liian kotosalta toi kylmyys, tuli ihan kuulkaa Helsinki mieleen kun keskiviikkona tuuli puhals läpi mun tuulitakista luihin ja ytimiin... Onneks nyt on taas lämmin, joku 26 astetta ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti