perjantai 7. marraskuuta 2014

Marraskuista arkea Floridan tyyliin

Nautin täällä sellasista pienistä asioista, jotka tekee mun arjesta erilaista ja sillä tavalla myös luksusta joskus. Mä ite nään mun arjen täällä hyvin samantapasena kun suomi-arjen, on rutiineja, kuolleita päiviä, vaikeuksia herätä aamuisin, mutta vastapainona on kuitenkin kaikkia ihania asioita, joihin en koti-Suomessa törmää.

❤Auringonlaskut

❤Ja myös nousut nyt kun kelloja vaihdettiin niin, että aurinko nousee aikasemmin

❤Treenaaminen shorteissa ja topeissa

❤Hot tub viileempänä päivänä

❤Jenkkien Netflixin ihanan laaja valikoima

❤Viikonloppujen kiireettömyys

❤Se tunne kun käväsee nopeilla shoppailuilla lähi-mallissa maanantai-iltana Victoria's secretillä ja Abercrombiella

❤Satunnainen aamukahvi Starbucksilta

❤Ystävällinen nainen ruokakaupassa, joka sattumalta kuuli meidän keskustelun ja ihan pyytämättä neuvo mistä etsitty juttu löytyy

❤Muutenki ne ruokakaupat

❤Tähän kyllä törmää Suomessa mut viime sunnuntaina puhuin ekaa kertaa kuukausiin suomea jollekin ihan kasvotusten! Ja saaden siis vastauksen myös suomeksi XD

❤Palmut!

❤Autolla ajelu kavereiden kanssa (kuulostaa hupsulta mut rakastan vaan istuu kyydissä ja kuunnella musaa, puhuu jos siltä tuntuu tai sit vaan olla omissa ajatuksissa)

DSC_0002DSC_0005
Tässä kuvituksena kurpitsan kaiverrusta meidän tyyliin. Toi oli oikeestaan aika hauskaaki!

Tossa muutamia jutskuja. Kaikenlaista on taas tapahtunu viimeaikoina, ihan positiivisessa kun negatiivisessakin mielessä. Täällä koko aika tilanne elää eikä oikein itekään tiiä, että missä mennään. Halloweenkin hujahti ohi ja nyt on jo marraskuu. Tässähän on kuulkaa kolme kuukautta menty ja joulu ja thanksgiving varsinkin on käytännössä oven takana... Täällä halloween on muuten sika iso juttu, mutta itelle se on kyllä yks epämieluisimmista juhlista jos nyt epämieluisia juhlia löytyy. En tykkää juuri mistään pelottavasta ja tän vuoden jenkkihalloweenkaan ei sytyttäny. Ehkä eka jenkkivaihtari joka ei tykkää halloweenista? XD Ainoo hyvä puoli on, että karkkia saa syödä luvalla ja paljon hahha.

DSC_0006DSC_0007
 Mun host-äiti oli viime viikon risteilyllä ja mun host-grandma Iowasta oli täällä käymässä. Ruby on aivan ihana ja juttua niin sanotusti löytyy. Lempiaiheina on ruoka ja syöpä, jota Iowasta harmittavasti löytyy rutkasti keskiarvoja enemmän. Käytiin viime viikolla myös host-isän kanssa mun ekassa NHL-matsissa Tampa Bay Lightning-Philadelphia Flyers!! Mun tuleva aviomies Valtteri Filppula oli liekeissä ja teki kolme pistettä. Saleen halus näyttää mulle kun ties mun tulevan kattomaan. Eiku... Tykkäsin sikana ja toivottavasti Tampa pelais hyvin niin jospa pääsis pudotuspelitunnelmaaki kokemaan! Tosta vielä ehkä enemmän myöhemmin. Mutta juu, eipäs tänne sen ihmeempää kuulu, cross country season on ohi ja aion vielä vääntää teille sen XC postauksen odottakaas vaan. Nyt odotellaan yu-kauden alkua johon onneks ei oo kun enää alle kuukaus. Nyt tää aika ennen sitä rillaillaan ja itseasiassa varmaanki aion hankkia salille jäsenyyden ja tehä vähän rakkaan Suomi-koutsin reenejä.
DSC_0009DSC_0011
Siellä meitsi keskittyneenä kaivertaa XD

 Tällä viikolla on iskeny kylmä sää, tuli maanantaiaamuna ihan mieleen, että ollaankos sitä nyt Floridassa vaiko Suomessa. Muutenkin tänne on nyt syksy iskeny ilmeisesti, ja talvi on tuloillaan. Pitäs kai se takkikin hankkia. Täällä on ennustettu jotenkin erityisen kylmää talvea koko Jenkkeihin että kiitos vaan sinne yläkertaan säänhaltijoille kun just tän vuoden menitte valitsemaan. Kaikki hokee, että hei sähän oot Suomesta ei sun kuuluis palella, mutta niin vaan mäkin totuin lämpimään säähän ja jo jossain viidessätoista asteessa alkaa hampaat kaliseen. Toivotaan, että vähän lämpeis, sen verran just et vois shortseissa hillua.
DSC_0019DSC_0023
Ja lopputulos: Kissa on meikän ja pääkallo host-momin. Toi pääkallo vähän kyllä kusahti, naurettiinkin sitten että kumpikohan se näitä hommia olikaan 45 vuotta jo tehny haha. Ps. Noi homehtu noin kahden päivän kuluessa sisältä... Yöh.

 Aikeissa on myös lähettää muutama paketti/kirje, vinkiksi Suomenpäähän. Ja iso kiitos kaikista paketeista ja kirjeistä joita tänne tulee!! Ihan kaikkiin en ehdi vastata mutta arvostan jokaista. Semmosta tänne, normi flawda lifee ;)

2 kommenttia: