sunnuntai 21. joulukuuta 2014

A much needed break is finally here

Seuraavassa vähän kertausta Snapchattien ja kännykuvien kautta, että mitäs nyt viime päivinä onkaan tapahtunu. Meillä tosiaan loma alko perjantaina ja se tulee tosiaan tarpeeseen! Nukahdin perjantaina joskus yheksältä ja nukuin sen 11 tuntia. Tais olla vähän väsynyttä tyttöö...
Untitled
Itsenäisyyspäivänä kattelin vanhoja kuvia ja on se vaan niin kaunis maa se meidän Suomi.

Mutten vaihtas kyllä mun kakkoskodinkaan maisemia yhtään mihinkään! Auringonnousut on ollu mainitsemisen arvosia viime aikoina ja onhan tollasiin ihan kieltämättä ollu ihana herätä aamusin.
Untitled
Tän viikon tiistaina ajettiin Orlandoon Seaworldiin mun host-äidin ja sisarusten kanssa ja lähtö oli taas kerran aikasin aamulla. Noi vähän ennen kuutta- herätykset on aika raastavia näin pitkän päälle.

Seaworldista mulla on muitakin kuvia kun vaan kännykällä näppästyjä, mutta tässä kummiskin vähän noita elukoita. Noi pingut oli kyllä super söpöjä!

Seaworldin "se juttu" on Shamu niminen killer whale (suomeksi mitään hajua) ja tossa sen kaks lasta yläpuolella. Toi oli sellanen valas-show ja on kyl tosi hienoo kuinka jotku valaatki saadaan tekemään kaikkia temppuja ja muuta!

Jesse on perjaatteessa mun host-setä, mutta ihan pikkuveljenä se mulle menee XD
 Untitled
Tossa vissiin ite Shamu! Se oli kyllä valtava! Noita pärskeitä tosta lensi varmaan jonkun 50 metrin päähän haha.

Torstaina tein koulun yleisurheilukentällä (rata tehty asflaltista, mutta mitäs pienistä...) ekan yu-treenin koordeineen ja kaikkineen varmaan johonkin neljään kuukauteen. Hupsista. Noooh eiköhän se nyt tässä ala se kondiskis palautumaan pikkuhiljaa. Täytyy kyllä sanoo et askel ei hirveen lennokas tai korkee ollu eikä hypyt oikein noussu maasta. Heh. Seiväshypyn kannalta näyttää erittäin huonolta tällä hetkellä. Aion suorittaa vielä kyselyjä, mutta yhdestäkään lähikoulusta ei löydy seipäitä, meidän koululla ei oo edes kasaa... Katotaan jos jotain tässä kehittelis, mutta vähän toivottomalta vaikuttaa. Jotain positiivista kuitenkin, ostin uudet lenkkarit vanhojen reikästen tilalle ja huomaan kyllä eron. Asicsin uusimmat Nimbukset irtos n. 120 dollarilla!! Tää on kyllä urheiluvaate- & -kenkäshoppailijan taivas.
Toisessa kuvassa oltiin Maddien kanssa kattomassa tyttöjen ja poikien soccerpeliä koululla. Tytöt voitti 3-0, mutta pojat pelas tasan 1-1, Alonso tasotti just vikalla minuutilla! Maddielle tais tulla vähän kylmä, ei ollu yhtä hyvin varustautunu ku mä. ;) Suomalaiseen tapaan puen mieluummin liian paljon kuin liian vähän päälle täälläkin. Oon joskus saanu joitain huvittuneita kommentteja asiasta, mut enpähän ainakaan palele! Ja tolloin oli oikeestikin muuten kylmä, joku ehkä 8 astetta. Monet täällä ei omista edes takkia, mistään toppasesta puhumattakaan.

Perjantaina oli vika päivä koulussa vuonna 2014 ja meillä oli ugly christmas sweater day. Käytiin Walmartista ostamassa torstaina mahollisimman rumat mätsäävät paidat, Taylorilla oli punanen ja mulla tollanen sininen ihanuus. Saatiin noista kehuja hehheh. Tuli kyllä vähän kuuma loppupäivästä tossa paksussa neuleessa kun lämpötila nätisti kohos sinne 20 asteeseen.

Siellä me tontut!

Tosiaan perjantaina ei koulussa tehty juurikaan mitään muuta kuin syöty ja pelattu pingistä. En oo varmaan ikinä syöny niin montaa cookiesia... Ja vikalle tunnille Geovanyn äiti oli tilannu meille pitsaa voitteko kuvitella XD Ja sit yritettiin mennä salille kuluttaan kaikki toi, yritys hyvä 10 totetutuksesta ei sit puhutakaan enempää.

Lauantaina menin sen täällä  tapaamani suomalaisperheen kanssa Safety Harboriin tollaseen jouluparaatiin, eka paraati, missä oon ikinä ollu ja toi oli kyllä hauskaa! Siellä mulla oli kamera mukana eli kunnon kuvia tulossa myöhemmin :)

Tänään vielä vikoja joululahjaostoksia ja Skypetystä perheelle sekä toivottavasti salikäynti. Yritän postata vielä kerran ennen joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti