sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

What's up, helloooo

Reipas vitutus päällä. Kirjotin ensin tätä postausta kaks päivää (suljin koneen läpän välissä, bloggerin pitäis tallentaa kaikki mitä kirjotan automaattisesti, ja avasin sen taas ja jatkoin kirjottamista aivan ku aina ennenki) ja sit kerran suljen tän sivun niin blogger poisti KAIKEN. Meinasin alkaa itkeen. No kidding. Pakolla väänsin sitä postausta kasaan ja nyt pitää tehä kaikki alusta. Ei jaksais yhtään kirjottaa ja tää aika pitäis muutenki käyttää paremmin, mut tiedän et ärsyttää myöhemmin, jos en nyt kirjaa asioita johonkin ylös... Mikäköhän mua vaivaa tänään, tää raivo ei oo vielkään laantunu ja tragediasta on jo kohta kymmenen minuuttia haha XD
Untitled
Jo yli kuukausi sitten tehtiin Marine Sciencen kanssa field trip Seaworldiin Orlandoon ja oli tosi hauska retki! Ei tarvinnu olla koulussa XD Ei haitannu, vaikka tää oli jo toinen kerta siellä, näin paljon kaikkii uusia juttuja, joita en ekalla kerralla kerenny näkemään. Tää retki oli vaan senioreille tarkotettu, mutta puhuin opet ympäri ottamaan mut mukaan kun en oo täällä ens vuonna. Oon siis koulussa junior, eli perjaatteessa vuotta nuorempien kanssa samalla asteella, ja sen valitettavasti huomaa... Muutenkin senioreilla on kaikkia hauskoja juttuja vuoden aikana, joihin vaan ne saa osallistua ja tietenkin vaihtarin näkökulmasta olis kiva saada osallistua niihin myös, koska kerran vaan täällä ollaan. Mutta ei, täällä ollaan tosi tarkkoja siitä, kuka saa tehdä ja mitä. Ymmärrän, ettei vaihtareita päästetä graduationiin tai muihin tollasiin tosi isoihin juttuihin, mutta ketä haittais kolme neljä vaihtaria promissa? Varmaankin koulun johtokuntaa, joka näitä asioita päättää. Yritetään mennä yhdessä tuumin muiden vaihtareiden kanssa juttelemaan reksille, jos saatais ens vuoden vaihtareille vähän paremmat oltavat. Mut tää retki oli hauska ja näin taas killer whale Shamoon ja kumppanit hehe.
Ennen syyslomaa oli muutamia kisoja, joiden aikana vallitsi järkyttävä sää. Ton ekan kuvan kisassa sato niin paljon vettä, etten oo ikinä ennen nähny. Ja asun kuitenkin Suomessa... Koko kenttä tulvi ja vihdoin valmentajat sano etteihän tässä oo järjenhiventäkään lähtekää vaan kotiin. Sitte sää onneks muuttuki jo ihanan lämpimäksi ja päästiin kisailemaan tollasissa vähän miedommissa iltalämmöissä. Lexin kanssa tehtiin Marineen pehmolelu meritähti projektina ja siitä tuli tosi söppänä!
Untitled
Ennen spring breakin alkua treffattiin vaihtareiden kanssa ja oli kiva taas nähä kaikkia! Sakunkin kanssa päästiin vähän juttelemaan suomeksi. Käytiin myös renessanssifestivaaleilla täällä ja siis ihan luvalla sanoen todella outoa porukkaa pyöri siellä, mutta oli ihan läppä kokemus. Hommasin nätin hennatatskan ja kävin ennustajalla! Se oli hauskaa vaikken niihin nyt ihan sikana uskokaan haha. Maddien kanssa kävästiin ilmasilla pannareilla Ihopissa ja se oliki ihana piristys keskellä viikkoa. Spring breakin alun kunniaks lähettiin kamujen kans biitsille illalla ja oli hauskaa! Se paikka on niiiin erilainen illalla kun päivällä, ei uskois samaksi. Ja en oo oikeesti ihan noin lihava kun miltä kuvan perusteella vois arvella. For real.
Woohooo kauan odotettu spring breaki alko! Oli cool kokee floridalainen spring break, ei tarvinnu perinteisesti matkustaa Floridaan, koska oli täällä jo valmiiks hehe. Clearwater on ihana paikka, mut ei siellä ihan yhtä villi meno ollu kun Spring Breakers leffan perusteella ois voinu sanoo. Sellasta menoo löyty Panama City Beachilta, jossa oli joku 7 ihmistä kuolluki... Hullua hullua. Käytiin baseballin spring training pelissä NY Yankees-TB Rays ja oli hauskaa nähä toikin peli livenä. Vähän ehkä pitkäveteistä oli, ei tapahdu niin paljon asioita koko ajan kuin esim pesiksessä. Ja sit tietty otettiin vähän brunaa altaalla, kun sellanen nyt kerta on! 
Clearwater!!
Loman huipennukseks lähettiin Universal Studioille Orlandoon! Sika makee ja hauska paikka vaikkei oliskaan mikään leffafanaatikko. Oltiin tuolla pari yötä tosi nätissä Portofino nimisessä hotellissa, voin suositella.
Tonne oli just avattu uus Harry Potter maa, ja vaikkei kukaan meistä ollukaan nähny kolmee enempää HP leffaa, toi teki vaikutuksen! Kaikki vaikutti niin aidolta ja kaikki pikkuyksityiskohdatkin oli paikallaan. Toi koko Harry Potter osa oli varmaan hienoin juttu tuolla! Lopulta käytiin vielä Lightningin matsissa ja tehtiin kylttikin Filppulalle, mut ei se mitenkään noteerannu sitä :(
Meikä ja meikän uus auto, voilá. Mitäs sanotte? ;) Meidän vähän erikoinen Marinen opettaja otti lemmikkiankan (?!), joka sit pari päivää majaili ensin meidän luokassa. Marcus oli tosi cool ja se tykkäs mustakin! Yleensä eläimet dislaikkaa mua jostain syystä. Löysin myös Pandan lakuu Publixista, mikä on tosi randomia XD 
Ja vielä trackia. Track on basically elämä tällä hetkellä. Joka arkipäivä on treenit ja kisaa on melkein kaks kertaa viikossa. Ja kyllä sen kroppakin huomaa, oon nyt joutunu ottamaan jääkylpyjä ja kyllä ne aina tuntuu auttavan. On se aika kamalaa, mutta mitä sitä ei urheilun eteen tekiskään... Mulle on kyllä tullu ihan kivasti menestystä, oon voittanu jonkun 7 kisaa ja sit on muutamat hopee- ja pronssisijat tullu kanssa. Muuten meidän teami on tosi pieni ja myös ollaan aika surkeita XD Mut se ei estä meitä yrittämästä ja meillä onkin hirvee yritys päällä aina kisoissa! Asenteella vaan. Mä taas oon alkanu saamaan mainetta "sinä hullun hyvänä vaihtarina ja kolmiloikkaajana" XD Ihan läppä, jotku on tullu multa kyselemään et "ooks mä se". Mä aina vastaan et kai mä se oon ja kiittelen ihan hämilläni. En oo tottunu tällaseen huomioon Suomessa haha. Ei ihan näillä tuloksilla leijuttas kotimaassa. Kuitenkin täällä valoa tunnelin päässä, pääsin taas vihdoin sinne 11.40 pintaan viime tiistaina loikassa! Korkeemmat aidat aiheuttaa mulle vieläkin vähän ongelmia ja pituus nyt on aina vähän ollu mitä on.

Okei nyt oon rauhottunu XD Ja teksteistäkin tuli ihan jees, tai ainaki sain ne nyt kirjotettua. Mut jos tää ei nyt julkase tätä niin en kyllä vastaa seuraamuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti