torstai 30. huhtikuuta 2015

PROM 2K15

Nyt on Promikin jo ohi ja täytyy sanoa, että oli kyllä taas yks parhaita muistoja täältä! Tässä viimeaikoina on tapahtunu niin pirusti kaikkea, että en hirveesti ehtiny etukäteen kelailla, että millasta se on, ja se odottikin kaikki ylitykset. Kävin meidän lähellä laittamassa tukan Erica-nimisellä tytöllä, jolle oon muuten ens viikolla menossa leikkauttamaan tätä kuontaloa, ja Erica teki sairaan hyvää työtä! Sitten mun kaveri Julia teki mun meikin ja kiiruhdin kotiin vetämään mekon päälle. Siitä lähettiin yhteen vähän fancympään järvenrantakämppään tohon ihan meidän lähelle ottamaan kuvia. Se talo oli varmaankin hienoin talo jossa oon elämäni aikana vieraillu. Oma ranta, pooli, vesiliukumäki, suihkulähteitä, iso tuuletettu terassi, sellanen "ajoympyrä" (mikskäköhän tota nyt kutsuis) etupihalla ja kakkosolkkarissa oli biljardipöytä, 5 telkkaria ja baari. Että ihan ok luukku sanoisinko. Saatiin kuvat otettua, mun kaikki läheisemmät kaverit ei kylläkääm ollu siellä harmikseni, ja otettiin party bus sieltä sinne oikeeseen promiin. Ite promi pidettiin jossain pienessä eläintarhassa, mikä oli ehkä vähän randomia, mutta koska se oli nätisti koristeltu ja muuta oli se ihan fine. Ite promissa viihdyttiin vaan jonkun 40 minuuttia, jonka aikana ehin ottaa kuvia Maddien kanssa ja vähän tanssia ja kuunnella Senior Notables Awardsit. Siellä julkistettiin sellasia materialistisia ja pinnallisia awardeja ja mun kaverit sai jotain pokaaleja haha.
DSC_0055 DSC_0057 DSC_0062
My relationship with Andrew in two pictures XD
DSC_0064DSC_0066DSC_0074DSC_0075
Yritettii ottaa siitä talosta vähän salakuvia, muttei oikein onnistuttu hah.
DSC_0085DSC_0089DSC_0092DSC_0098DSC_0100DSC_0106DSC_0107DSC_0115DSC_0117
Sovittiin Grantin kanssa että ollaan "picture dates" eli otetaan vaan kuvat yhdessä eikä mitään sen kummempaa. Vähän sellanen koristejuttu hehe. No, juuri ykskään kuva ei onnistunu, mutta ei sen niin väliksi!
FullSizeRender-7collage2
Meikän tukka ja yksityiskohtia! Naamasta kuva alla.
collage3collage4
Andrew otti kuvia ja vihaa mun posetuksia joita kuulemma "aina teen kun otan niitä mun selfieitä" XD puhuu snapchattailystä haha. Sitten se pisti mut poseilemaan hönöjä posetuksia hah.
collage5collage7
Ladies and gentlemen, this right here is class XD
collage9collage8
Nää kuvat musta ja Maddiesta otettiin promissa ja olin hauskaa saada kunnon kameralla otettuja kuvia!
UntitledUntitledcollage
En pystyny enää pitämään korkkareita jalassa, joten promiin päästyä otin ne pois jalasta ja laitoin meidän pöydän viereen lattialle ja tarkistelin aina tasasin väliajoin, että ne vielä oli siellä. Kun lähdön aika tuli, en kuitenkaan löytäny mun toista kenkää enää mistään? Olin ihan upset, koska tykkäsin niistä sikana. No niinpä mä sitten tyylikkäänä poistuin sieltä ilman toista kenkää. Onneksi sana ilmeisesti oli lähteny kiertämään siitä ja niinpä yks tyttö tänään lunchilla kysy, oliko multa kenkä hukuksissa. Vastasin, että joo niin pääsi käymään ja tää tyttö kertoi, että ne oli keränny kaikki ylimääräset kengät sieltä juhlapaikalta, ja että ne oli nyt löytötavaroissa. Niinpä onneks löysin sen kadonneen karkulaisen ja kävelin loppupäivän koulussa korkkari laukussa XD

Otettiin party bus takasin kotikulmille ja käytiin vaihtamassa releet ja mentiin yksiin after partyihin, ja oli kyllä myös hauska loppuilta! Oon vieläki ihan rakastunu mun mekkoon ja ootan jo että saan joskus pukee sen uudelleen päälle ja tuntea itteni prinsessaksi. Sain ihan tuntemattomiltakin kehuja siitä ja siitä tulee aina tosi hyvä mieli. Koko päivä oli tosi onnistunu ja super hauska!! Oon ilonen et joidenkin vaikeuksien jälkeen saatiin promi onnistumaan ja vietettiin ihana ja unohtumaton ilta mun seniorkamujen kanssa. Thanks once again everybody, I hope your night was as amazing as mine was!

P.S Hyvää vappua kaikille Suomeen! Meikällä edessä huomenna lähtö Jacksonvilleen stateihin, ääks. Pitäkäähän peukkuja :)

2 kommenttia: