perjantai 24. lokakuuta 2014

Busch Gardens Video

Keskiviikkona viikko sitten en menny kouluun kun oli vaan PSAT-test (harjotustesti collegen SAT testejä varten) jota mun ei tarvitse tehdä kun en collegeen ole menossa. Joten lähdettiin momin ja Jessen kanssa läheiseen huvipuistoon Busch Gardensiin. IHANA PAIKKA! Jokaiselle Tampassa lomailevalle turistille ehdoton must see! Sieltä löytyy niin eläimiä, teatteri, ravintoloita kuin itse vuoristoradat. Eli ei mitään Lintsi-tyyliä niin sanotusti hehhe. Nojoo, paikkana se on siis tosi kaunis ja vietettiin ihana päivä säänkin salliessa täydellisesti. Tosta videosta saatte noin triljoona kertaa enemmän irti kuin mun selityksistä, joten antaa mennä. Pahoittelut laadusta, kaikki kuvat ja videot on otettu puhelimella. Aion mennä tonne vielä kuvaamaan pelkkiä eläimiä. PS. Mun suurin rakkaus on kirahvit tällä hetkellä!

  

Translation: Wednesday a week ago we visited magical Busch Gardens. I love the place already! It was so beautiful and me, Terri and Jesse had blast in the roller coasters etc. All the animals (I didn't even see them all) are so cute and they make the atmosphere being like you were in Africa. I got to say that this place is not in the same levels with Finland's amusement parks. This is hundreds of levels higher. PS. My biggest loves are giraffes at the moment!

Kulunut viikko on ollu täällä vietetystä ajasta ehdottomasti rankin, kiireisin ja hauskin!! Kyseessä on nimittäin homecoming spirit week. Siitä ja itse huomenna koittavasta homecomingista lisää pian omassa postauksessaan!

6 kommenttia:

 1. Mäkin oli viime torstaina Busch Gardensissa, Virginiassa ja oli kyl ihana paikka ja kaikki vuoristoradat oli ihan huippuja!!:)

  VastaaPoista
 2. oi helmi määkin haluun! pitää ottaa selvää jos texasissa olis xd

  VastaaPoista
 3. Voi ei!! Oon viettäny vaikka kuinka monta lapsuuden lomapäivää Busch Gardensissa <3 Toi viimesen videopätkän vuoristorata on ihan järkyttävä, pahin missä oon ikinä ollut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 siis joo se on ihan jäätävä! Mutta samalla mun suosikki, pakko sanoo XD

   Poista