torstai 30. lokakuuta 2014

HOMECOMING 2014

Koko homecoming week ja viikonloppu oli aivan ihana. Lukeutuu varmaan yksittäisiin hauskimpiin kokemuksiin mun kouluelämässä! Teinkin erillisen postauksen viikosta ja nyt itse varsinaisista hoco-kuvista, jottei yhdestä postauksesta tulis niin jumalattoman pitkä. Tähän alle tulee siis jäätävä kuvapläjäys ennen tansseja otetuista kuvista, jotka otettiin superkauniilla paikalla suihkulähteen edessä ihan meidän lähellä. Itsehän oon junior, mutta monet mun kavereista on senioreja, joten päädyin ottamaan kuvat ja menemään bussiin seniorien kanssa.
Whole homecoming week and weekend was awesome. I enjoyed them and the famous high school spirit so much. This whole thing is one of the loveliest events in my school life. This definitely is something that you will never experience in Finland. Here are photos from the actual dance day. We took them near our house by a beautiful water fountain. I'm a junior but many of my friends are seniors so I went to their pictures and bus.
DSC_0016DSC_0018DSC_0020
DSC_0038
Siinä vähän mun lookia! Mekossa oli hirvee ettiminen, mutta löytyhän sellanen lopulta. Täällä tyyli on lyhyt ja kireä, kuten kuvista huomaa. Homecomingissa saa pitää myös pitkää mekkoa, mutta täällä se on ilmeisesti enemmän prom-juttu. Kävin meikissä ja kampaajalla, tykkään jäljestä tosi paljon! Tuli kuulkaa ihan rinsessa olo haha.
My look on Saturday! I had a real struggle finding my dress but thank lord I finally found it. Dresses here, as you can see, are short and tight. I think that long dresses are okay too, but as far as I know they are here more prom kind of a thing. I got my hair and makeup done and I felt like a princess haha. I really liked how they looked tho!
DSC_0055DSC_0059DSC_0063
Tässä on mun vaihtarikamu Song kiinasta. Song oli napannu itelleen aikamoisen kuumiksen deitin Sofian josta on kuvakin alempana.
Here is my fav Chinese Song. He had quite a good-looking date Sofia, well played Song ;)
DSC_0065DSC_0069
Kirsten, Sofia (!), me and Olivia
DSC_0071DSC_0073
Kuvien jälkeen kävästiin Robertin luona ja siitä lähettiin bussilla kohti USF centeriä, jossa tanssit pidettiin. Itse tansseista mulla ei oo yhtäkään kuvaa, vasta jälkeenpäin tajusin, että ois ehkä ollu kiva joku kuva ottaa. Noh, yleensä kuvattomuus tarkottaa, että on ollu hauskaa, joten otetaan tää sen kannalta. Tanssit oli enemmänkin disco ja meininki oli (taas) suoraan kuin high school leffasta. Porukka tanssi oikeesti ja mäki pökkelö siellä menin muiden mukana. Siellä kruunattiin myös homecoming court, eli freshmeneistä lord ja lady, sophomoreista duke ja dutchess, junioreista prince ja princess ja senioreista king ja queen. Tän jälkeen aika pian lähdettiin bussilla takasin kohti Robertin taloa. Ehkä vähän liiankin nopeesti, sillä musta tuntu että meno vasta alko paraneen siinä vaiheessa kun tehtiin lähtöä.
After pics we went to Robert's house and then to the USF center by our bus. It was so much fun! And the actual dance was fun too, it was like a disco haha. Everyone really danced and even I was there dancing what I don't usually do. The homecoming court was also published there and I'm really thinking that gorgeous Kirsten or Sofia should have been elected as the queen. 
DSC_0076
Love you Tay!
DSC_0079DSC_0086

DSC_0093DSC_0097DSC_0098IMG_2647
Robertilta jatkettiin meidän afterparty paikkaan ja täytyy sanoa, että hauska ilta oli kyllä hauska loppuun asti! Kaikki sujui hyvin ja kommelluksilta vältyttiin. Ihania muistoja jäi ja kuten jo sanoin, tää on jotakin sellasta mitä ei montaa kertaa koe! Kiitos kaikille, jotka oli mukana tekemässä tästä mulle suomalaiselle hönölle ainutlaatusta.
From Robert's we moved to our after party and I have to say that nice evening was very nice till the end! Nothing bad happened to anyone and everyone seemed to have good time. Lot of memories and stories to tell :) Thank you everyone who made this unique to this Finnish girl!
IMG_2670IMG_2672IMG_2612
One more thing, I have the most good-looking friends in the whole Tampa don't you think!?

PS. No, I didn't wear those killer heels the whole night XD

Postasin nää nyt vähän aiemmin jo teille kun olin niin innokas näyttämään kuvia meidän meiningestä!

2 kommenttia: