perjantai 17. lokakuuta 2014

If I had to describe my life at the moment with one word, it would be enjoyable

DSC_0013 70 päivää, 10 viikkoa ja kaks ja puol kuukautta Floridassa vietetty. Aika menee nopeesti. Alan tottumaan mun kotiin ja muutenkin elämänmenoon täällä. Tosi nopeesti musta tuntuu, että sopeuduin tänne, mutta nyt alkaa tuntumaan kodilta. Koulu tuntuu jo samalta kun Suomessa, tosin vähän helpompana versiona. Toki täällä on ihania plussia edelleen, joista nautin. Parisen viikkoa sitten sunnuntaina oli täydellinen sää, noin parikyt astetta lämpöö ja pientä tuulta just sillai, että tarkeni kumminkin sortseilla ja aurinko paistoi. Terri ja Andrew lämmitti uima-altaan ja pisti hot tubin päälle, voin kertoo että kyllä siinä oli kuulkaa ihmisen hyvä olla. Alla kuvia tältä ihanalta päivältä. Vielä seuraavanakin päivänä oli täydellinen sää juosta ulkona ja nautinkin siitä ja vetäsin hyvän treenin viikon alkuun. Meillä oli ohjelmassa 3x1mile suunnilleen kahdeksan minuutin palautuksilla. (Niille, joille mailit on epäselviä niin 1 mile= 1,6 km.) Ihan viimepäivinä sää on myös ollu samankaltanen ja oon kyllä nauttinu siitä täysillä. Oon myös tehny aika rankkoja treenejä ja kehitystä alkaa taas tapahtumaan juoksurintamalla.
DSC_0003DSC_0020 Musta on tullu jo ihan aito pikku-floridalainen. Nyt muutamana päivänä on ollu viileempää siis ja jouduttiin pistämään lämmitys autossa päälle ja penkinlämppärit hurisemaan. Yks päivä oli oikeesti vilposta ja olin ihan jäässä koko päivän ja häpeäkseni vielä valitinkin asiasta. Lämpöä oli muistaakseni 15-18 asteen verran... Että nopeesti siihen lämpöön näköjään tottuu. Toi 18 astetta on ihan sellanen lämpö, jossa Suomessa hiihdeltäs tyynesti sortseissa ja autossa olis ilmastointi päällä. Mut ei, tää fifi täällä päässä vaati autossa lämmöt täysille XD Sama homma on oikeestaan kuumuuden kanssa. Siitäkin jo oon vähän alkanut valittaan, tollasesta en olis uneksinukaan vielä kuukaus sitten. Jos jossain sisätilassa ei oo ilmastointia, huomaan sen välittömästi ja huomautan asiasta haha.
DSC_0032DSC_0039DSC_0044 Huomaan myös, että small talki jo luonnistuu, eikä oo enää haaste jutella tuntemattomille tai heittää läppää heidän kanssaan. Amerikka on tuonu mussa esiin paljon enemmän avoimuutta kun mitä olisin ite uskonu että musta löytyy. Aloin muutama viikko sitten näkemään unia englanniksi ja oikeastaan ajattelen enkuksi melkein koko ajan lukuunottamatta hetkiä jolloin kirjotan tai luen suomenkieltä. Oon myös alkanu kuuntelemaan country-musaa uskokaa tai älkää! Ja vielä nautinkin siitä! No ei vaiskaan, country-biisit vaan tekee mut aina hyvälle tuulelle. Ja jos saan esimerkiksi ravintolassa valita mitä juon, tilaan aina lemonadee. Se on ihan parasta! Sellasta vähän kirpeetä limuntapasta ilman hiilihappoja. Rakastan myös pumpkin spicea, ennen kun tulin en oikeen edes tienny miltä pumpkin spice maistuu, mut nyt ymmärrän sen kohkauksen aiheesta. Tosin Starbucksin Pumpkin Spice Lattea en ikinä oo maistanu hehe. Tätä kyseistä pumpkinia löytyy vikasta kuvasta!
DSC_0049DSC_0056 Meitsi on myös kunnostautunu auton ratissa, alettiin (vihdoin) ajokoulutunnilla ajamaan! Huhuh oli kyllä kuumottavaa aluks, mutta nyt jo pidän siitä. Sain myös vihdoin luvan alkaa urheilemaan Sicklesille, eli oon menossa juoksemaan ekaa kunnon kisaa ensi maanantaina. Joka muuten on myös vapaapäivä koulusta hallelujaa se tulee tarpeeseen. Tosin race alkaa 8.30 aamulla joten se niistä aamu-unista... Oon menossa basketball teamin tryoutteihin, saas nähä kuin se luonnistuu! En tiiä yhtään tuunko pääsemään teamiin mutta yritetään.
DSC_0060DSC_0063DSC_0065 Myös ihania uutisia helmikuulle! Oon lähössä ihanan Ingan kanssa, ja muutama muukin tuttu vaihtari tulee, HAWAIJILLE! Awesome or what?! Toi on siis sellanen ISE:n matka vaihtareille helmikuun alussa. Siitä enemmän kun se alkaa olemaan ajankohtasta. Mutta tarviiko vielä kertoo kuinka innoissani oon!! En malta oottaa. Myöskin tällä hetkellä ootan sikana thanksgivingiä kun meillä sitä ei vietetä ja joulua, koska se tulee olemaan niiiin erilainen. Pääsiäisenä tapahtuu myös toivottavasti jotain kivaa joten sitäkin oottelen jo. Homecoming eli sellaset vähän fancymmat "tanssiaiset" onkin jo ihan oven takana ja ai että odottelen ihan innoissani sitäkin. Siitä lisää myöhemmin enemmän.

8 DAYS UNTIL HOMECOMING

41 DAYS UNTIL THANKSGIVING

68 DAYS UNTIL CHRISTMAS

108 DAYS UNTIL HAWAII

170 DAYS UNTIL EASTER

Eli tässä vähän tulossa olevia juttuja, tottakai kaikenlaista tulee tässä välissä tapahtumaan mutta tässä näitä isoimpia! Mun muuten pitäs kunnostautua ihan tosiaan tossa käännösten kirjottamisessa, mutta kun koko viikon vääntää tekstiä enkuks se ei oo ihan se eka asia jota tekis mieli tehä heti kärkeen perjantaina XD Olipas mulla paljon asiaa. Noh, parempi näin päin näitä on sitten kiva lukee myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Hahah, voin kuvitella ton, kun ulkona on siellä lämmintä 15-18 astetta ja ihmiset kulkee tyyliin toppavaatteissa. Suomessa tossa säässä todellakin kuljettais shortseis ja topes, jos aurinko vielä paistais.
  Olin ite muutama vuosi sitten keväällä Tukholmassa ja oli tosi aurinkoinen sää. Ite kävelin siellä toppi ja minihame päällä kun vastaan tulevilla ihmisillä oli vielä kunnon huivit ja kevät takit päällä :D
  Mutta tosi kiva postaus ja pidä hauska vaihtovuosi! :)

  jenni-whoownsmyheart.blogspot.fi

  ps. Millä kameralla kuvailet näitä kuvia ja onko sulla siellä vaihdossa oma kone mukana? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep toi on perus! XD kiitos ja varmasti pidän :) kuvaan Nikon D3100:lla ja 30 mm linssillä jos en väärin muista ja on oma kone. Kiitos äidille ja isälle, siitä on kyllä teillekin nyt iloo ;)

   Poista
 2. joo tääl texasis oli aamulla seittemältä 25 astetta lämmintä kaikki oli iha hui kui kylmä ulkona oli tänä aamuna?!?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD niinpäniinpä.. Mun yhel kamul oli fleece pääl koulus ja sit tyynesti kuitenki iltapäiväl treenas pelkil shortseil ja urheilurintsikoil :-)

   Poista
 3. Oiiii oon nii kade kuulostaa ihan täykyltä!!!

  VastaaPoista