torstai 30. lokakuuta 2014

HOMECOMING WEEK

Homecoming spirit weekin ideana on nostattaa yhteishenkeä koulussa homecoming gamea, eli perjantaisin pelattavaa kotijenkkifutismatsia ja itse tansseja varten. Silloin pukeudutaan eri teemojen mukaan eripäivinä ja tää on ihan totaalisen erilaista kun Suomessa. Täällä kaikki oikeesti pukeutuu ja panostaa tähän hommaan mikä on ihan sairaan mahtavaa!! Meidän homecoming viikko alkoi vapaapäivällä maanantaina, jonka vietin racen(!!) ja shoppailun merkeissä. 

Tiistai: Twin day
Minä, Olivia ja Abby päätettiin olla kolmoset ja oltiin "three blind mice" Shrekistä ja jostakin jenkkiläisestä tuutulaulusta vissiin XD en oikein edes tienny mistä toi tuli, mutta porukka tunnisti meidät heti ja kehuja tuli pitkin päivää. Alla kuva meistä. Oli hauskaa olla noiden kahden kanssa "triplets", koska me kaikki ollaan ihan erinäkösiä. Mulla on skandinaaviset vaaleet juuret, Olivian perhe on Etelä-Amerikasta ja Abbyn taas alunperin Afrikasta. Oltiin siis aika kaukana kolmosista mutta hauskaa oli haha!
Untitled
Keskiviikko: Wayback Wednesday
Sai valita ottaako throwbackkia ihan omasta elmästä vai menneiltä vuoskymmeniltä. Päätin ite olla 60-luvun hippi ja musta onnistu aika hyvin. Päheet pökät vai mitäs sanotte. Mukavat kun mitkä muuten! Alla muutama kuva eri tyyppien kanssa, monilla oli tosi hienoja asuja!
Untitled
Oikeenpuolimmaisen kuvan Maddie oli 50-luvun kotirouva jota sen mies oli piessy, siksi musta silmä haha. Se oli myös oikeesti leiponu cookieseja kotona edellisiltana ja toi ne kouluun, onnekseni syön lunchia yhdessä Maddien kanssa ;)

Musta ihan huikee toi Abbyn Afrikka-asu XD
Untitled
Torstai: Character Day
Tää oli  mun lemppari!! Olin Prinsessa Elsa, se päähenkilö, Frozen-leffasta. Googlatkaa ihan huviksenne se hahmo niin näätte, että meissä on oikeestikin jotain samaa haha. Musta oli sika hauskaa olla prinsessa yhen päivän. Sen verran oon jopa rentoutunu täällä Amerikanmantereella että menin ja lauloin pätkän "Let it go"-biisiä keskellä hissantuntia open pyynnöstä. Let it go on siis Frozenin tunnari. Ihmiset arvas aina melkein heti kuka olin ja muutama halus jopa ottaa kuvia mun kanssa XD
Untitled
Muutamat XC-tytöt oli alieneita tai space girlssejä ja ne näytti sika mageilta!! Harmittaa ku en saanu niiden kanssa kunnon kuvaa.
Untitled
Elsa ja Helinäkeiju!

Perjantai: Spirit Day
Seniorit pukeutu mustaan, juniorit vihreeseen, sophomoret harmaaseen ja freshmenit valkoseen. Noi on siis koulun värit. Ite pistin vihreen paidan päälle, bandanan päähän ja helmet kaulaan. Monet oli panostanu vielä paljon kovemminkin! Kuvia mulla tältä päivältä ei oo. Koulupäivän lopuksi oli "Pep rally", jolle ei oo minkään näköstä suomennosta tai vastaavaa tapahtumaa Suomessa XD Siellä käytännössä huudettiin amerikkalaistyyliin ja tyhmäiltiin opettajien johdolla. #OnlyinAmerica.. Tolloin illalla oli sitten myös homecoming game, jonka Sickles voitti aika murskaluvuin oisko ollu 49-6? Hauska päivä tääkin oli, mutta odotukset oli jo lauantaissa!

Tähän mennessä ehdottomasti hauskin kouluviikko täällä, ja tällasta jään niin paljon kaipaamaan Suomeen palatessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti